Πολύ επιθετικός ο Εθνικός, επικράτησε με 2-1 σε φιλικό στα Καναλια

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στα φιλικά προετοιμασίας του ο Εθνικός αντιμετωπίζοντας, χτες, στο γήπεδο Καναλιών τον τοπικό Απόλλωνα επί του οποίου επικράτησε με 2-1. Δύο πρόσωπα παρουσίασαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ πολύ καλά μπήκαν και στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου…

Για την ομάδα του Θανάση Βλαχοπούλου έγιναν πολλές αλλαγές προκειμένου να δοθεί χρόνος συμμετοχής στα νεαρά παιδιά με το πλούσιο ταλέντο, από τα οποία απαρτίζεται η ομάδα του Απόλλωνα, τα οποία όμως πρέπει να ενταχθούν σε ένα αγωνιστικό σύνολο και για αυτό απαιτείται χρόνος και πάρα πολλή δουλειά.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το γκολ για τον Απόλλωνα Καναλιών σημείωσε ο Καραβάς με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Τέλη Καϊμπαλίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ που σημείωσε με πλασέ ο Θανόπουλος κι έκανε το 2-0 στο 7′ ο Περεντίδης με σουτ.
Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνεχή επιθετικό προσανατολισμό, οι παίκτες του Εθνικού είχαν δύο δοκάρια και περισσότερα από 10 κόρνερ, στατιστικά στοιχεία ενδεικτικά του τρόπου παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Τ. Καϊμπαλίδης στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Εθνικού έγιναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να ασκήσει πίεση ώστε 65′ από εκεί και πέρα όμως και πάλι ο Εθνικός ανέλαβε την πρωτοβουλία εφαρμόζοντας το γνωστό επιθετικό παιχνίδι του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις