Πάους: «Δεν είναι τόσο ντροπή το 4-0 από την ΑΕΚ»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Αντρέ Πάους. Ο τεχνικός των βυσσινί, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν το απαιτούμενο πάθος κι έδειξαν να φοβούνται τον αντίπαλό τους. Από την άλλη υποστήριξε πως με ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ δεν είναι τόσο ντροπή να χάσουν με 4-0.

Αναλυτικά:

«Ο στόχος μας ήταν να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα 15-20 λεπτά. Τελικά η ΑΕΚ σκόραρε στο 4′ ένα ωραίο γκολ αλλά και λίγο τυχερό. Νομίζω πως ήταν μια εύκολη νίκη για την ΑΕΚ. Δεν δείξαμε ούτε το πάθος ούτε την μαχητικότητα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί για να πάρουμε αποτέλεσμα σήμερα γιατί ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα είχε το μυαλό της και στο Europa League αλλά δεν είχαμε καθόλου καλή ανάπτυξη, δεν κρατούσαμε την μπάλα, την χάναμε πολύ εύκολα και γρήγορα. Με εξαίρεση ένα γκολ, τα άλλα τρία ήρθαν από δικά μας λάθη. Δεν είχαμε στόχο να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε, ΟΚ, αλλά θέλαμε να πουλήσουμε το τομάρι μας ακριβά. Μάλλον δεν ήταν η μέρα μας όμως».

Για το πώς βλέπει το μέλλον του στην Λάρισα:«Θέλω να απαντώ σε ερωτήσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, παίξαμε εκτός έδρας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αν έχουμε μια πολύ καλή εμφάνιση μπορεί να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τους λιγότερο δυνατούς αντιπάλους, όπως για παράδειγμα το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Ατρόμητο εντός έδρας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμη και πρέπει να είμαστε πολύ μαχητικοί στο ματς, όπως με τον Αστέρα. Σήμερα δεν ήμασταν. Δεν δείξαμε πάθος, φιλοδοξία. Φυσικά η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά νομίζω πως σήμερα δεν έπαιξε τόσο καλά, εμείς ήμασταν κακοί».

Για ποιον λόγο οι παίκτες του έδειχναν να μην αντιδρούν καν, σαν να μην ήταν στο γήπεδο:«Αυτή την εβδομάδα ήμασταν στο Καρπενήσι, δουλέψαμε πολύ σκληρά, είχαμε πάθος, διάθεση και τη δυνατότητα να προπονηθούμε καλά. Είναι κρίμα γιατί με την εμφάνιση μας σήμερα δεν δείξαμε αυτά που έπρεπε».

Για το αν πιστεύει ότι αυτή η ομάδα που παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία:«Σίγουρα πρέπει να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και δουλεύουμε καθημερινά για αυτό. Παίξαμε εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ματς που ξέρεις εκ των προτέρων ότι ο αντίπαλος έχει πολύ περισσότερη ποιότητα. Δεν είναι τόσο ντροπή να χάσουμε 4-0. Κάποιες φορές παίζουμε πολύ καλά αλλά κόντρα σε μεγάλες ομάδες διαισθάνομαι ότι η ομάδα έχει λίγο φόβο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις