Δ. Γιαννακόπουλος: «Σύντομα προσπάθεια για την ΠΑΕ»

«Βόμβα» μέσω Instagram έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας διαδικτυακά με φίλους του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, οπαδοί των πράσινων, μετά την ήττα στην έδρα της Κέρκυρας (1-0), άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από την τελευταία του φωτογραφία στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram και τον καλούσαν να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Κατόπιν πολλών μηνυμάτων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε, πως παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.
Πλέον, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οικογένεια του οποίου έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσο στο τμήμα μπάσκετ, όσο και στον Ερασιτέχνη κατά τα παρελθόν, μένει να φανεί πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ και αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί το ενδιαφέρον σε κάτι πιο χειροπιαστό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις