Μ. Καπουρνιώτης: Άψογη συνεργασία με την ΕΠΣΘ και τους συλλόγους

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλης Καπουρνιώτης, εκπροσώπησε το Δήμο Βόλου στην κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε πως υπάρχει άψογη συνεργασία του Δήμου με την ΕΠΣΘ και τα σωματεία και ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, που πρόσφατα εκλέχτηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπως επίσης και κάποια μέλη της ΕΠΣΘ, όπως οι κ.κ. Καλόγηρος, Φραντζής και Κλόντζας, που είναι μέλη σε διάφορες επιτροπές, να βοηθήσουν να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο.
Έχει αποδειχθεί τα τρία χρόνια που είμαστε δημοτική αρχή, ότι υπάρχει ισονομία μεταξύ όλων των ερασιτεχνικών ομάδων και με συνεννόηση και συνεργασία τα προβλήματα – με μεγαλύτερο το γηπεδικό – λύνονται. Σε λίγε μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και ένα έργο, το βοηθητικό του ΕΑΚ, το οποίο θα λύσει πολλά προβλήματα προπονήσεων για τις ομάδες. Τον αμέσως επόμενο χρόνο θα γίνει ένα ακόμη γήπεδο με συνθετικό τάπητα, έτσι ώστε να μπορέσουν όλες οι ομάδες να εξυπηρετούνται. Το γήπεδο αυτό θα βρίσκεται στη Ν. Ιωνία.
Υπάρχει άψογη συνεργασία με την ΕΠΣΘ και με όλους τους συλλόγους. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να πετύχετε τους στόχους σας και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις