Βραδιά Champions League, βραδιά Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από έναν χρόνο απουσίας και υποδέχονται στις 21:45 (Otesports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στο Καραϊσκάκη που αναμένεται κατάμεστο.

Στόχος της ομάδας του Μπέσνικ Χάσι είναι να επιβάλει τον δικό της νόμο στο σπίτι της και με νίκη να αποκτήσει προβάδισμα για τον ρεαλιστικό στόχο της τρίτης θέσης σε έναν όμιλο που κακά τα ψέματα το πάνω χέρι για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Οπότε, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν το καθήκον τους, έχοντας στο μυαλό τους αρχικά το Europa League και από εκεί και πέρα… όπου βγει.

Βεβαίως, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν και παραδέχονται πόσο σημαντικό είναι το ματς, αλλά δεν θεωρούν ότι είναι τελικός, καθώς υπάρχουν άλλα πέντε ματς για κάθε ομάδα στον όμιλο και αυτό τόνισε και ο 46χρονος τεχνικός την Δευτέρα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Χάσι θα ξεκινήσει τον Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, αριστερά όπως έχει φανεί από την Δευτέρα θα είναι ο Φιγκέιρας και όχι ο Κούτρης, δεξιά ο Ελαμπντελαουί και στο κέντρο της άμυνας οι Ένχελς-Ρομαό. Ζιλέ και Οφόε θα βρίσκονται στα χαφ, με τον Καρσελά να κινείται δεξιά και αριστερά λογικά ο Σεμπά, ενώ ο Μάριν θα έχει ελεύθερο ρόλο και κατά τα φαινόμενα ο Φορτούνης δεν θα είναι βασικός.

Είναι κάτι που έχει κάνει ξανά ο Χάσι, το να αφήνει τον διεθνή άσο εκτός αρχικής ενδεκάδας. Όπως, μάλιστα και στην πρώτη αναμέτρηση με την Ριέκα για τα play offs της διοργάνωσης και τον έβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όπου έβγαλε ασίστ στον Οφόε. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τζούρτζεβιτς.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την Σπόρτινγκ είναι: Πατρίσιο στο τέρμα και οι Σίλβα, Ματιέ, Κοάτες, Πιτσίνι στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Μπατάλια, Γουίλιαμ στα χαφ, αριστερά ο Ακούνια, δεξιά ο Μάρτινς και ο Φερνάντες σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντοστ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις