ΑΕΛ: Σε αναζήτηση προπονητή-Βαρύ πρόστιμο στους παίκτες λόγω ΑΕΚ

Σκληρές αποφάσεις στην ΑΕΛ λόγω ΑΕΚ.

Οι «βυσσινί» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή όπως ενημέρωσαν μέσω σχετικής ανακοίνωσης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι σε συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας, Αντρέ Πάους, ώστε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αν τελικά, αποτελεί παρελθόν ο Ολλανδός προπονητής θα πρόκειται για την τέταρτη αλλαγή σε πάγκο ομάδας της Super League από το ξεκίνημα της σεζόν, μετά τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο (Κέρκυρα), Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς (ΠΑΟΚ) και Στάικο Βεργέτη (Αστέρας Τρίπολης).

Παράλληλα, επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Ένωση στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα, καλούνται να πληρώσουν το 10% των ετήσιων αποδοχών τους. Ωστόσο, αν οι «βυσσινί» τουλάχιστον οκτώ βαθμούς στα πέντε επόμενα ματς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός) θα σβηστεί το πρόστιμο.

Η ανακοίνωση

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους.

Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός).

2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπο του κ. Πούλλη βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις