Εύκολα ο Ολυμπιακός Β., 110-47 τον Ελευθεριακό

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα αθλητική περίοδο επικρατώντας με 110-47 επί της ομάδας του Ελευθεριακού (Λιμπερτά) η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ. Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις, αφού βασικοί παίκτες του Ελευθεριακού (Σερμέτης, Κέτουλας και Ροδολάκης) δεν αγωνίστηκαν για επαγγελματικούς λόγους, ενώ και από τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Μπόγδανος ο οποίος για…

…οικογενειακούς λόγους βρίσκονταν εκτός Βόλου και οι Κώστας Κολιός και Νίκος Τσιαπράζης λόγω μικροτραυματισμών. Την πρώτη εμφάνιση μετά τη στράτευση του, έκανε ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πήρε μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα του Βόλου, στο στρατόπεδο Γεωργούλα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και των δυο ομάδων οι οποίοι με συνθήματα και χειροκροτήματα προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τους αθλητές και των δυο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 38-11, 65-21, 84-36, 110-47

Διαιτητές : Μπάρδας – Καγιόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου: (Γιώργος Βλιώρας- Παναγιώτης Γκουγκουτούδης): Θωμάς Καραγεώργος 15 (3 τρ) , Κώστας Αλεξίου 10 (7 ασ) , Αλέξανδρος Βλασταρίδης 17 (7 ριμπ) , Θεόδωρος Ίλτσογλου 20 (7 ασ), Παναγιώτης Παπούλιας 16 (4 ασ), Γιώργος Παρασκευάς 14 (5 ριμ. 4 ασ), Δημήτρης Καραθάνος 8 (6 ριμπ, 5 ασ), Σταμάτης Σκαμάγκας 10 (6 ριμπ,4 ασ), Λεωνίδας Αναστασόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις