Θεοδωρίδης: «Όλοι χαρούμενοι με την μίνι-ανατροπή»

Χαρούμενος από το πώς τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός, με τα δύο γκολ του Πάρντο, δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, μιλώντας στο Cosmote Sports, χαρακτήρισε ομαδάρα την Σπόρτινγκ, δήλωσε βέβαιος για την βελτίωση των ερυθρόλευκων ενώ υποστήριξε πως οι διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι άθλιες.
Αναλυτικά:

«Δεν το περίμενε κανένας, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι, βγήκανε αυτοί και κάνανε ό,τι θέλανε, μόνοι τους με τον τερματοφύλακά μας. Σε αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο, σε μια τέτοια διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν τρως γκολ στο δεύτερο λεπτό σου πέφτουν τα πόδια, αποσυνδέθηκε η ομάδα.

Η Σπόρτινγκ είναι ομαδάρα με φοβερούς παίκτες, εμείς συνεχίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και παίξαμε καλύτερα από το πρώτο, με την προσθήκη του Πάρντο βελτιωθήκαμε. Τον συμπαθώ και προσωπικά, έχει το πλεονέκτημα ότι σκοράρει ενώ είναι εξτρέμ, έβαλε δύο γκολ προσωπικά και ανεβοκατεβαίνει στην πτέρυγα. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο αλλά όχι όσο επικίνδυνοι θα έπρεπε.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί περάσαμε Γολγοθά σήμερα, πολύ άσχημες στιγμές ζήσαμε, δεν είναι δυνατόν να χάνει ο Ολυμπιακός εδώ μέσα, που έχουν λυγίσει Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία όπως ενημερώθηκα, ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και το μυστικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να μην φας γκολ.

Είχαμε την ατυχία με το γκολ που φάγαμε, στο πρώτο ημίχρονο δεν ξέραμε από που θα το φάμε, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, ανέβηκε και ο κόσμος μετά που μπήκε ο Πάρντο, ενθουσιάστηκε, θα έφευγε πικραμένος αλλιώς και θα είχε και απόλυτο δίκιο.

Ξεσηκώθηκαν όλοι με τη μίνι ανατροπή, έπρεπε να δείτε πως φερόταν ο προπονητής της Σπόρτινγκ στους παίκτες του μετά το τέλος. Το τι τους έσυρε στα αποδυτήρια, τους έλεγε ”αυτά θα μας κοστίσουν”, τους άκουγα εγώ. Δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι αυτό που έγινε στο τέλος, φύγαμε όλοι χαρούμενοι από την ανατροπή. Είναι αλλιώς το 3-2 από το 3-0.

Θα δείτε όταν θα έχουν συνδεθεί οι παίκτες μεταξύ τους πως θα είναι η ομάδα. Ο Γιουγκοσλάβος ο Τζούρτζεβιτς παίζει δεύτερη φορά, ο σέντερ μπακ δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε ακόμη τραυματισμένους τρεις σέντερ μπακ. Δεν παίζει κανένας και χαραμίζεται εκεί ο Ρομαό. Παίζει μπακ πίσω. Εγώ πιστεύω ότι ο στυλοβάτης της άμυνας είναι πάντα ο κόφτης, όπως ο Ορμπάιθ αν θυμάστε ή ο Μιλιβόγεβιτς.

Εμείς θα φτιάξουμε καλή ομάδα. Θα μας δουν αλλαγμένους στον δεύτερο γύρο. Και η Γιουβέντους και όλοι. Δεν προλάβαμε ακόμη καλά καλά να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Όταν θα ενωθούμε μεταξύ μας, θα κοιτάξουμε το μέλλον. Θα καλυτερεύσουμε και θα προχωρήσουμε μπροστά. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα ανταποδώσουμε αυτή την ήττα θριαμβεύοντας σε ένα απίθανο ματς. Μόλις ενωθούν τα παιδιά μεταξύ τους σε 20 μέρες.

Ακόμη είναι νωρίς, πρέπει να δώσουμε προσοχή στο πρωτάθλημα το οποίο εξελίσσεται με διάφορα γεγονότα και διαιτησίες άθλιες. Θα δούμε σιγά σιγά πως θα προχωρήσουμε και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε βαθμούς για την Ελλάδα. Θα τα πετύχουμε όλα. Να μας συγχωρέσουν οι φίλαθλοι για τη σημερινή ήττα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις