«Τη Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Πρωινή Προπόνηση» με τους Ευθύμη Χούτα και Θανάση Κόφφα, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Τόρης. Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στάθηκε για ακόμα μία φορά στην λιγοστή παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του ΕΑΚ στο ματς με τον Πιερικό, παρά τις προϋποθέσεις για το αντίθετο. Το νικηφόρο σερί της ομάδας, το μεγάλο διπλό στο Αλκαζάρ, ο καλός καιρός και το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν Κυριακή έβαζε ψηλά τον πήχη όσον αφορά τον αριθμό των εισιτηρίων που ήλπιζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πως θα διαθέσουν, όμως τα 576 εισιτήρια τους διέψευσαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Τόρης στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας:

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

«Αν ήμασταν τότε στο 5% των προσδοκιών μας, τώρα βρισκόμαστε στο 10%. Μετά τη συνέντευξη στο ASTRAείδαμε ανταπόκριση, όμως αυτή η ανταπόκριση δεν αρκεί. Με το ρυθμό που κινείται η διάθεση των μετοχών θεωρώ απίθανο να πιάσουμε τον στόχο.

Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι. Αν δεν πετύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εμείς θα αποχωρήσουμε το καλοκαίρι από την ομάδα. Αυτό είναι τελεσίδικο.

Για να είναι ο φάκελος για την αδειοδότηση πλήρης θα πρέπει να γίνουν διακανονισμοί με όσους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και για να συμβεί αυτό θα πρέπει άμεσα να βρεθούν 100.000€. Αν δεν βρεθούν αυτά τα χρήματα επαναλαμβάνω πως θα υπάρχει πρόβλημα με τον φάκελο. Αν δεν πάρει αδειοδότηση η ομάδα, του χρόνου θα υπάρχει έλεγχος των οικονομικών κάθε τρίμηνο και θα επιβάλλονται οι αντίστοιχες ποινές».

Για τα λίγα εισιτήρια με τον Πιερικό:

«Δεν μπορεί να έχουμε 570 εισιτήρια με τον Πιερικό, όταν ερχόμαστε από ένα διπλό στη Λάρισα και με πολύ καλό καιρό. Δεν υπάρχει νόημα να ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό Βόλου όταν η ομάδα απασχολεί 1000 άτομα σε μία πόλη των 150.000 κατοίκων. Δεν το περίμενα με τίποτα πως θα είχαμε 570 εισιτήρια μετά το διπλό στη Λάρισα. Ήταν απογοητευτική η εικόνα. Αντί να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει τα παιδιά που ματώσανε για τη νίκη στο Αλκαζάρ, ήμασταν εμείς, εμείς και εμείς! Εγώ αντιλαμβάνομαι πως δεν θέλουν να υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη».

Για τη Λαμία και τους βαθμούς που θα της αφαιρεθούν:

«Θεωρώ δεδομένο πως θα αφαιρεθούν οι βαθμοί από την Λαμία, κάτι που με διαβεβαίωσε και η FootballLeague. Πιστεύω πως η ομάδα την Δευτέρα θα είναι στη 2η θέση. Αγωνιστικά είμαστε πάρα πολύ καλά. Πλέον υπάρχει και το βάθος στον πάγκο, κάτι που δεν είχαμε πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα στα πλέι οφ θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο γιατί θα έχουν ενσωματωθεί πλήρως οι νέοι ποδοσφαιριστές και θα φανεί το πολύ καλό έργο του Ελευθερόπουλου»

Για τα επεισόδια στη Λάρισα:

«Γιατί με τα επεισόδια της Λάρισας δεν λειτούργησε η δικαιοσύνη άμεσα, όπως λειτούργησε μ’ αυτά της Λεωφόρου; Την ίδια μέρα ήταν οι αγώνες. Το φύλλο αγώνος του διαιτητή ήταν για γέλια. Μιλούσε για 25 σπασμένα καθίσματα».

Για το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα:

«Θεωρώ πως θα κερδίσουμε τη Λαμία και αγωνιστικά είμαστε πολύ καλά. Όμως το θέμα δεν είναι το αγωνιστικό, είναι το οικονομικό. Οι αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Όμως το θέμα είναι πως αυτή η ομάδα δεν στηρίζεται από κανέναν. Πού είναι όλοι αυτοί που έβγαιναν φωτογραφίες όταν η ομάδα κέρδιζε την έξοδό της στην Ευρώπη; Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, όμως τις ίδιες αντιμετωπίζουμε και εμείς. Αν φύγουμε εμείς ποιος θα αναλάβει;»

Για το έργο της διοίκησης μέχρι σήμερα:

«Θεωρώ πως το εφτάμηνο που τρέχουμε την ομάδα έχουμε επιτύχει σημαντικό έργο. Δεν έχουμε αφήσει καμία οικονομική εκκρεμότητα και αυτό θα αποδειχθεί στο μέλλον. Εγώ δεν είμαι κομήτης».

«Τη Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου»

«Τη Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αν κόψουμε 700-800 εισιτήρια με τη Λαμία, τότε κανείς δεν θα δικαιούται να πει πως θέλει ομάδα στην πόλη. Τη Δευτέρα το ΕΑΚ πρέπει να γεμίσει, να δείξει επιτέλους ο κόσμος πως θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου να υπάρχει και να πρωταγωνιστεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις