Καλύπτει τα χρέη και φεύγει ο Αλαφούζος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες και πλέον, μετά και τη γραπτή δήλωση από την πλευρά Γιαννακόπουλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πρέπει να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των χρεών της.

Εξάλλου ο Αλαφούζος είναι υπέρ του εγχειρήματος “PAO Foundation”, μιας και θεωρεί πως είναι η μόνη αξιόπιστη επιλογή για την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Στην γραπτή του δήλωση ο Γιαννακόπουλος ήταν ξεκάθαρος αναφέροντας ότι «για να γίνει το πρώτο βήμα απαιτείται η παρούσα διοίκηση να παραδώσει την ΠΑΕ, απαλλαγμένη από τα οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος».
Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει συζητηθεί μεταξύ των δύο ανδρών και έχει επέλθει ουσιαστικά συμφωνία. Ο Αλαφούζος προφορικά έχει δεσμευτεί για την κάλυψη των χρεών κι αυτό που μένει, είναι ο ίδιος να το κάνει πράξη και να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος τους.
Όσον αφορά το ποσό που πρέπει να βάλει, αυτό υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, και η διευθέτηση αυτού του οικονομικού κενού αποτελεί, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, ζωτικής σημασίας για την οριστική μεταβίβαση της ΠΑΕ.
Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις