Καπουρνιώτης: «Πολιτικές σκοπιμότητες ανθρώπου που ΔΕΝ είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ»

Στην ανακοίνωση των AustrianBoys με την οποία προτρέπουν το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει να είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, απαντά ο Μιχάλης Καπουρνιώτης μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook. Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ αμφισβητεί πως γράφτηκε από άνθρωπο που είναι Ολυμπιακός Βόλου και ότι κρύβει πολιτική σκοπιμότητα.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Καπουρνιώτη:

Όσων αφορά σημερινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα μου, έχω να δηλώσω τα κάτωθι:

Πρώτον, ως προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, τηρώ τα καθήκοντα μου άψογα και με ευλάβεια, η συνεργασία μου με την διοίκηση και τις αθλήτριες είναι άριστη και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος θα αγωνίζεται στην Α1(το μοναδικό τμήμα στον νομό στην πρώτη κατηγορία) αφού κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας σπάζοντας όλα τα ρεκόρ(νικών, πόντων, άμυνα, επίθεση).

Δεύτερον, όσα αναγράφονται σε αυτή την ανυπόγραφη επιστολή, που είμαι σίγουρος ότι δεν την έγραψε άνθρωπος που αγαπά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, είναι ψευδή, ανυπόστατα και με κίνητρο πολιτικές σκοπιμότητες και πολιτική εμπάθεια.

Πράξεις και όχι λόγια!! Έτσι μου έμαθαν στην οικογένεια μου.

Γι’ αυτό λοιπόν δηλώνω ότι θα μιλήσω μόνο μέσα στο γήπεδο (με την δουλειά μου και με την αγάπη μου για το σύλλογο) μέσα στις 4 γραμμές. Γιατί τόσο στην δουλειά μου, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση κανείς δεν μου χαρίστηκε (εγώ ΚΥΡΙΟΙ δεν είχα μπάρμπα στην Kορώνη). Επιλέγω να μιλήσω με πράξεις και εκεί που πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι ΟΛΟΙ κρινόμαστε.

Υ.Γ. Όσο για το 23 νούμερο που έχω στην πλάτη μου, που κάποιοι (ελάχιστοι) μου κάρφωσαν πισώπλατα, το ίδιο νούμερο φορούσε και ο Μάικλ Τζόρνταν..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις