Σε Παπαβασιλείου καταλήγει η Α.Ε. Καραϊσκάκης


Μοιράσου το άρθρο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Α.Ε. Καραϊσκάκη με τη συμμετοχή του συλλόγου στη Football league, η ομάδα κινείται άμεσα για την απόκτηση προπονητή, αλλά και ποδοσφαιριστών με εμπειρία, ώστε να βοηθήσουν στη γρήγορη παραμονή των Αρτινών στην Κατηγορία.

Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις με διάφορους τεχνικούς, από την Τρίτη (12/9) το βράδυ και μετά, φαίνεται ότι ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου καταλήγει στον Σάκη Παπαβασιλείου.
Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Δράκος δείχνει εμπιστοσύνη στον 40χρονο τεχνικό, ο οποίος εκτός από τη θητεία που είχε στην Κύπρο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε πέρυσι στην ομάδα των Χανίων. Εξάλλου, είχε βρεθεί και στον πάγκο των Αρτινών τη σεζόν 2015-16 και γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις, οπότε δεν χρειάζεται χρόνο… προσαρμογής. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπαβασιλείου θα ανακοινωθεί το αργότερο ως την Παρασκευή (15/9) παρά το γεγονός ότι από την ομάδα του Καραϊσκάκη δεν βγαίνει το παραμικρό. Αυτό που περιμένουν στην Άρτα είναι η απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση των μεταγραφών για την ομάδα τους και για τη Δόξα, και στη συνέχεια θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία.
Πηγή: liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις