Α. Κουρουπάκης: Να μην επαναληφθούν τα περσινά στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε ήδη για την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου. Οι «μαυραετοί» στο φετινό πρωτάθλημα, έχονταν και πάλι στο «τιμόνι» τους, τους Γιώργο Κοσμάτο, Γιώργο Ντάκη και Παναγιώτη Τύμπα, θα εμφανιστούν και πάλι ισχυροί μ’ ένα σύνολο αποτελούμενο από τον περσινό βασικό κορμό (αποχώρησε μόνο ο Τσαπραίλης) μα και με αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ του που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Η «ψυχή» εδώ και πολλά χρόνια του Γ.Σ.Βόλου, βετεράνος άσος και γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας κ. Αντρέας Κουρουπάκης

…δήλωσε στο goalpost.gr: «Στόχος μας και για τη φετινή χρονιά είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ανάλογη της περσινής. Επίσης, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής μας, αφού φιλοσοφία του Γυμναστικού ήταν και παραμένει να δίνει ευκαιρίες συμμετοχής στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που αποτελούν το μέλλον του βολιώτικου μπάσκετ.
Επίσης, όπως και όλα πιστεύουμε τα σωματεία, απαιτούμε σωστή μεταχείριση εκ μέρους της ΕΣΚΑΘ και ειδικότερα όσον αφορά τον θεσμό του κυπέλλου. Απαιτούμε να γνωρίζουμε από την αρχή τι ακριβώς θα ισχύσει στη διοργάνωση του κυπέλλου και πως ακριβώς θα διεξαχθούν όλες οι φάσεις του. Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να επαναληφθούν τα περσινά τραγελαφικά γεγονότα, όπου ιστορικές ομάδες του Βόλου αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε από μια διοργάνωση παρωδία.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, παράγοντες, διαιτητές, αθλητές και προπονητές. Όλοι μας, ο καθένας από τη δικιά του πλευρά, μοχθούμε για το καλό του βολιώτικου μπάσκετ. Κι αυτό όλοι θα πρέπει να το σέβονται και να το εκτιμούν ανάλογα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις