Ανησυχούν στον Ολυμπιακό Β. για το γήπεδο

Στον Ριζόμυλο δίνει αύριο στις 16.30 ο Ολυμπιακός Βόλου το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, για την Α’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα προκριθεί στην επόμενη φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Γ.Σ. Αλμυρού-ΝΠΣ «Βόλος».

Μπορεί το Κύπελλο της ΕΠΣΘ να είναι ένας θεσμός που περνά σε δεύτερη μοίρα για τον Ολυμπιακό, καθώς προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, διεκδικώντας το τρόπαιο. Ο Μιχάλης Ζιώγας και οι συνεργάτες τους βλέπουν το αυριανό παιχνίδι, ως ένα ματς προετοιμασίας, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (η Γ’ Εθνική θα αρχίσει την 1η Οκτωβρίου). Από τη στιγμή που ο αντίπαλος είναι μικρότερης δυναμικότητας (φέτος ο Αστέρας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ), ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να παρατάξει το βασικό σχήμα, αλλά να χρησιμοποιήσει ένα κράμα παικτών, κάποιους θεωρητικά βασικούς και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Στον Ολυμπιακό υπάρχει μία ανησυχία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ριζομύλου και σε καμία περίπτωση οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν επιθυμούν να ρισκάρουν τυχόν τραυματισμούς, όταν το πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η τεχνική ηγεσία θέλει να έχει όλα τα… όπλα στη διάθεσή της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις