Μπύρος: «Θα πάρουμε τους παίκτες που ακούγονται»

Μεταγραφικό ντεμαράζ αναμένεται να κάνει προσεχώς η Δόξα Δράμας, η οποία μάλιστα έχει στο στόχαστρό της ηχηρές περιπτώσεις. Ο Γιάννης Μπύρος ξεκαθάρισε πως υπάρχει ήδη συμφωνία και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των Δραμινών μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για τα χρήματα που έβαλε πέρυσι, τις σχέσεις του με τον Πανσερραϊκό και το όνειρό του, το οποίο δεν είναι άλλο από το να επιστρέψουν οι «μαυραετοί» στη Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά:

Για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν: «Τους παίκτες που ακούγονται θα τους πάρουμε. Να μην παίξουμε και εμείς την τύχη μας στην κατηγορία; Οι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει. Μόλις ανακοινωθούμε και τυπικά από τη Football League, θα υπάρξουν και ανακοινώσεις παικτών».

Για τα χρήματα που έβαλε πέρσι στη Δόξα: «Πέρσι έριξα 1.100.000 στην ομάδα και άλλα 400.000 μάζεψε η Δόξα. Έκανα υποδομές. Ήταν όλα κατεστραμμένα, δεν υπήρχαν γιατροί, μπάλες, χώροι για προπόνηση, τίποτα. Έφτιαξα τρία προπονητικά. Αυτά δεν γίνονται δια μαγείας. Πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη».

Για τις σχέσεις του με τον Πανσερραϊκό: «Με τον Πανσερραϊκό δεν είχα ποτέ κακές σχέσεις. Και οι σχέσεις θα συνεχιστούν. Ποτέ δεν διαταράχτηκαν. Αυτά που ακούστηκαν τα έφτιαξαν οι δημοσιογράφοι. Η Δόξα δεν ήθελε ποτέ να πέσει ο Πανσερραϊκός. Χρησιμοποίησαν και το όνομά μου. Δεν εκφράστηκα για κανέναν, ούτε για το Λεουτσάκο, που ακούστηκε».

Για το όνειρό του με τη Δόξα: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα όνειρο. Έτσι, μπορούμε και εμείς να ονειρευόμαστε την άνοδο στη Super League. Το δικό μου όνειρο το έχω πραγματοποιήσει κατά 50%. Πότε θα γίνει και το άλλο μισό, φέτος ή του χρόνου, θα δείξει. Αγαπώ τη Δόξα και τον τόπο μου και δεν με νοιάζει το κόστος».

Για τη στήριξη στην ομάδα του Ξηροποτάμου: «Ο Ξηροπόταμος θέλω να είναι το «φυτώριο» της Δόξας. Όμως, αν δεν παίζουν νέα παιδιά από το τοπικό, θα αποσυρθώ από χορηγός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις