Λ. Μπακάλης: Φαβορί ο ΝΠΣ “Βόλος”, αλλά μπορούμε να προκριθούμε

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 16/9 στις 16.30 στον Αλμυρό, με τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο να υποδέχεται τον ΝΠΣ «Βόλος», με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Ο Αλμυρός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, με τον Λάκη Μπακάλη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κρανά και Φαράντου, οι οποίοι ναι μεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο, ο τραυματισμός τους, τους έχει φέρει πίσω και δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για τη σημερινή αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Τσιάτσιος είναι απόλυτα έτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Αλμυρού.
Ο Λάκης Μπακάλης με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, τονίζοντας: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία θέλει προσοχή και στα 90 λεπτά. Θα πρέπει από την πλευρά μας να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, να έχουμε εξαιρετική απόδοση, για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση.
Συνήθως στα παιχνίδια κυπέλου δεν υπάρχουν φαβορί, ωστόσο, βάσει εμφανίσεων και ρόστερ, μπορώ να χαρακτηρίσω τον ΝΠΣ «Βόλος» ως φαβορί. Ωστόσο, θεωρώ πως και εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα, παίζουμε στο γήπεδό μας και μπορούμε να προκριθούμε».
Ο Βελεστινιώτης τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς όλοι οι παίκτες της ομάδας θα δώσουν το «παρών» σήμερα το απόγευμα στο στάδιο και εκεί θα επιλεγούν οι παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην 18αδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις