Στον Τύρναβο αγωνίζονται σήμερα οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 28/2 το πρωτάθλημα Κ19 της Football League, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται στις 15.00 με τον Τύρναβο εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του γ’ γύρου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην κορυφή του 4ου ομίλου, επτά βαθμούς από τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών και θέλουν να προσθέσουν άλλους….

…τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Παράλληλα, θα επιδιώξουν να πάρουν και τη ρεβάνς της ήττας από τον Τύρναβο στο Βόλο (τη μοναδική στο πρωτάθλημα).
«Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος την προσπάθεια και θα παίξουμε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στη δύναμη, καθώς ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς, λόγω της βροχής που έπεσε τις προηγούμενες μέρες. Ο Τύρναβος είναι μια δυνατή και δύσκολη ομάδα, ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μου και πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη» τονίζει με δηλώσεις του ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Φίλιππου Αλεξάνογλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να επιστρέψει.
Κάποιες ενοχλήσεις που ένιωθαν οι Στέλιος Αλεξανδρής και Γιάννης Αραπίτσας ξεπεράστηκαν και οι δύο παίκτες θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις