Πρόκριση με “επτάρα” για Ολυμπιακό Β. στο Κύπελλο ΕΠΣΘ

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε νικηφόρα από τον Ριζόμυλο, επικρατώντας με 7-0 του τοπικού Αστέρα, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον Β’ γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ “Βόλος” στο στάδιο της Νεάπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ο Μιχάλης Ζιώγας άφησε εκτός όλους τους βασικούς παίκτες.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, να σημειώνει τέσσερα γκολ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και πολλές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.
Το 1-0 σημείωσε ο Μέμος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καρβούνη από τα αριστερά. Το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων» πέτυχε ο Λούγκος στο 28′ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από προσπάθεια και σουτ του Καρβούνη (απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Στο 37′ έγινε το 3-0 με κεφαλιά «ψαράκι» του Χατζόγλου, ενώ στο 41′ με ένα φοβερό σουτ του Μέμου έγινε το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός έχασε και άλλες ευκαιρίες με τους Μέμο 6′, Καρβούνη 9′, 12′, 22′, Αλαμάνη 14′, Χατζόγλου 19′, 27′ και Λούγκο 27′.

Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι επιθετικός και πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Στο 48′ ο Αλαμάνης με προβολή έγραψε το 5-0, ενώ στο 67′ μετά από μπαλιά του Αλαμάνη ο Ζάχος με ωραίο σουτ πέτυχε το 5-0. Στο 75′ ο Τάσος Χατζόγλου με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα σημείωσε το 7-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Στο 51′ ο Καρβούνης και στο 65′ ο Αλαμάνης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Στο τελευταίο 15λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς η ζέστη και η κούραση επηρέασε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών.
Διαιτητής: Παλτατζής
Βοηθοί: Μπέλλου, Γεωργαντζής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Τσιότρας, Γιανούχος (46′ Καναλιώτης), Κατσίκης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Κωνσταντέλος, Μπόλκας (79′ Χρόνης), Μπλούχος, Ξέρας (46′ Ζούκας), Γιώργης Κάρρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Γελαδάρης (68′ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Παπαϊωάννου (55′ Πατσής), Χατζόγλου, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Λούγκος (68′ Φραγκογιάννης), Αλαμάνης, Καράμπελας, Μέμος (55′ Ζάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις