Ήταν φαβορί και το απέδειξε ο Σαρακηνός

Ήταν φαβορί και το απέδειξε ο Σαρακηνός, ο οποίος χωρίς να προβληματιστεί καθόλου επικράτησε με σκορ 7-0 επί του Νέου Μαγνησιακού, σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο “Κιούπι”. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φασουράκη από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έδειξαν ποιος είναι το “αφεντικό” ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης…

Επιπλέον, υπερτερώντας τόσο σε φυσική κατάσταση- αφού η δική τους προετοιμασία έχει ολοκληρωθεί, σε αντίθεση με των παικτών του Νέου Μαγνησιακού που είναι σχεδόν στη μέση- αλλά και σε εμπειρία, σκόραραν πολλά τέρματα με άνεση, εκμεταλλευόμενοι φυσικά το γεγονός ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ουσιαστικά παράτησαν το παιχνίδι, όταν είδαν πως δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το σκορ.
Για τον εξαιρετικό Σαρακηνό από δύο γκολ πέτυχαν ο Κοντοβάς (στο 9ο και 16ο λεπτό), ο Τσιουρής (στο 35ο και στο 62ο) , ο Μαστακούλης (στο 77′ και 79′), ενώ ενδιάμεσα το 4-0 είχε κάνει στο 57ο Κωνσταντάκος.
ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Παπαγεωργίου, Παντέλης (46′ Τζιότζιος), Γεωργουλάκος, Πάντζιος, Μαστακούρης, Γιαννακούρας, Λάρι, Φραγκούλης (55′ Ταυλαρίδης), Μωυσίδης (70′ Ταρέ), Χριστοδούλου (46′ Σκέντι)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σιδηρόπουλος (58′ Ρέλλος), Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής, Β. Ρακής (69′ Αγερότης), Μαστακούλης), Κοντοβάς, Τσιουρής (64′ Δούλας), Κωνσταντάκος (61′ Τσαρδάκας), Γκάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις