Πρόκριση στα πέναλτι για Μυρμιδόνες

Οι Μυρμιδόνες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση μέσα από τα χέρια της Ενώσεως Λεχωνίων Νηλέα για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι (3-2), καθώς τόσο στην κανονική διάρκεια (2-2), όσο και στην παράταση (3-3), οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόπαλες.

Το σκορ υπέρ των γηπεδούχων άνοιξε στο 30′ ο Ξενάκης με κοντινό πλασέ, έπειτα από μπαλιά του Χατζηκώστα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, ενώ ο Μπούρχας Δ. ισοφάρισε (1-1) αρχικά στο 36′, με μακρινό σουτ, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 45′ με παρόμοιο τρόπο να χαρίσει το προβάδισμα, 2-1 στην ομάδα του. Όμως, οι γηπεδούχοι με κοντινή προβολή του Καραγιάννη στο 120′ έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Στο 100′ ο Μπούρχας Δ. με κοντινό σουτ έβαλε και πάλι τους Μυρμιδόνες μπροστά στο σκορ, αλλά ο Μανούσος με κεφαλιά στο 120′, έστειλε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.
Οι φιλοξενούμενοι με τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Μακρή, Αράπη και Πιπινή πήραν τη νίκη με 3-2 στα πέναλτι (Μπούρχας Γ. και Μπούρχας Δ. έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νηλέας είχε δύο εύστοχα πέναλτι με τους Καμπέρη και Μπαρντάνη, καθώς οι Χατζηκώστας και Μεϊντής έστειλαν τη μπάλα άουτ, ενώ το πέναλτι του Μανούσου απέκρουσε σωτήρια ο Γώγος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ: Παλαιρούτης, Μπαρντάνι, Καραγιάννης, Μανούσοςς, Χατζηκώστας Ευστ., Χρυσοχοΐδης (89′ Μπακογιάννης), Ξενάκης (100′ Αϊδίνης), Μπούρντα (46′ Μεϊντής), Μπέης (46′ Στυλιαρογιάννης), Χατζηκωστής Κ., Καμπέρης.
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Κοντοβάς, Κατσιαβριάς (95′ Αράπης), Ακρίβος (85′ Μπούρχας Γ.), Βέργας, Βούλγαρης Ν., Πετρίδης, Μπούρχας Π. (80′ Μακρής), Δήμας (63′ Νανάς), Μπούρχας Δ., Πιπινής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις