Νίκη-πρόκριση για Τοξότη, 4-1 τις Μικροθήβες

Πρόκριση εντός έδρας για τον Τοξότη, που επικράτησε με 4-1 των Μικροθηβών για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 4′ ο Κοιλαδίτης με κοντινή προβολή σε δεύτερο χρόνο, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σοροβόλα, καθώς ο Ραμαντάνης δεν είχε καταφέρει στην αρχή της φάσης να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 14′ ο Δενελάβας Λ. με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 3-1 με κοντινό πλασέ, αλλά και το 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55′, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Βέτσικας Γ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νεανικό σύνολο των Μικροθηβών είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 20′ με κοντινή προβολή του Ρομάριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βλαχόπουλος, Χρόνης, Τσιατσιάνης, Καραγκέλης (20′ Πάνου λτρ.) Κοιλαδίτης, Μαϊστράλης (52′ Παπαγιάννης), Βέτσικας Γ.,Κολιός (50′ Μπαλαμώτης), Δενελάβας Λ., Σοροβόλας (75′ Πασιάς), Παραδάκης.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ραμαντάνης (65′ Τρόμπατζης), Τοσούδης, Λάττος, Μάμο, Αγγελαδάκης (80′ Παπανικολόπουλος), Ευθυβούλης, Σκοτεινός, Τσαντάς, Ρεφουγιάτι, Λανάι, Ρομάριο (60′ Αναγνώστου Σ.).

Πρόκριση εντός έδρας για τον Τοξότη, που επικράτησε με 4-1 των Μικροθηβών για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 4’ ο Κοιλαδίτης με κοντινή προβολή σε δεύτερο χρόνο, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σοροβόλα, καθώς ο Ραμαντάνης δεν είχε καταφέρει στην αρχή της φάσης να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 14’ ο Δενελάβας Λ. με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 3-1 με κοντινό πλασέ, αλλά και το 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55’, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Βέτσικας Γ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νεανικό σύνολο των Μικροθηβών είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 20’ με κοντινή προβολή του Ρομάριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βλαχόπουλος, Χρόνης, Τσιατσιάνης, Καραγκέλης (20’ Πάνου λτρ.) Κοιλαδίτης, Μαϊστράλης (52’ Παπαγιάννης), Βέτσικας Γ.,Κολιός (50’ Μπαλαμώτης), Δενελάβας Λ., Σοροβόλας (75’ Πασιάς), Παραδάκης.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ραμαντάνης (65’ Τρόμπατζης), Τοσούδης, Λάττος, Μάμο, Αγγελαδάκης (80’ Παπανικολόπουλος), Ευθυβούλης, Σκοτεινός, Τσαντάς, Ρεφουγιάτι, Λανάι, Ρομάριο (60’ Αναγνώστου Σ.).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις