Βλέπει κορυφή η ΑΕΚ, ψάχνει «οξυγόνο» ο Παναθηναϊκός

Να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων θέλει η ΑΕΚ απέναντι στη νεοφώτιστη και πρωτάρα στην κατηγορία Λαμία, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (20.30).

Μάλιστα η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (ο Πανιώνιος παίζει αύριο).
Λίγες ώρες νωρίτερα (16.00) μπορεί η σημερινή ημέρα να είναι η πλέον κρίσιμη των τελευταίων ετών για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου όμως υπάρχει και αγώνας για τους «πράσινους», που καλούνται πάση θυσία να τον κερδίσουν.
Μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, παραμένουν κολλημένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και το τρίποντο στη Λεωφόρο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι εκ των ουκ άνευ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Από εκεί και πέρα η Λάρισα φιλοξενεί τον Ατρόμητο (18.15) ψάχνοντας και οι δύο το πρώτο φετινό τρίποντο.
Για τους “βυσσινί” θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο ο Βέλγος τεχνικός Τζάκι Ματάισεν, που δεν υπολογίζει στον Ζίζιτς κι έτσι ο Φάρκας αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας. Για τους Περιστεριώτες ο Κάναντι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναμένεται το ντεμπούτο του Οριόλ στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.
Τέλος την ίδια ώρα στα Χανιά ο Πλατανιάς θέλει επίσης να κάνει σεφτέ απέναντι στην Κέρκυρα, η οποία προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ομπερχάουζερ και Ντικαμονά βρίσκονται εκτός για τους Κρητικούς, με τον Γιώργο Παράσχο να μην προχωράει σε αλλαγές και τη θέση του τελευταίου να παίρνει πιθανότατα ο Πριντέτα. Όσο για τους Φαίακες μοναδικό πρόβλημα είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τουράμ.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
16:00 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης (NS 2)
18:15 Λάρισα – Ατρόμητος (NS 2)
18:15 Πλατανιάς – Κέρκυρα (NS 3)
20:30 Λαμία – ΑΕΚ (NS 1)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις