Ευρωμπάσκετ: Για το χάλκινο Ισπανία και Ρωσία

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Σλοβενία και την Σερβία (21:30), η Ισπανία και η Ρωσία θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Σινάν Ερντέμ» στις 17.00, ώστε να διεκδικήσουν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ.

 

Η «Ρόχα» θεωρήθηκε εξ’αρχής το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο ο ημιτελικός απέναντι στην Σλοβενία φανέρωσε τις αδυναμίες της και η παρέα των Γκόραν Ντράγκιτς και Λούκα Ντόντσιτς την άφησε εκτός τελικού. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο θα διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο τα τελευταία χρόνια, με τους Ισπανούς να έχουν ακόμα έναν λόγο να παλέψουν για την τρίτη θέση.
Αυτός έχει φυσικά σχέση με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα μετά το τέλος του τουρνουά, με τους συμπαίκτες του να είναι αποφασισμένοι να του… χαρίσουν ακόμα μία μεγάλη διάκριση με την «Ρόχα».
Φυσικά, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Ρωσία του εξαιρετικού Αλεξέι Σβεντ θέλει να ολοκληρώσει το τουρνουά με μία μεγάλη διάκριση και με την επιστροφή στο βάθρο του Ευρωμπάσκετ. Η ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς γνωρίζει πως είναι και σήμερα το μεγάλο αουτσάιντερ, ωστόσο είναι έτοιμη να παλέψει και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση του τουρνουά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις