Μ. Ζιώγας: Μπορούμε να στηριχθούμε και στους νεαρούς παίκτες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Ζιώγας, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Αστέρα Ριζομύλου και με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Είδαμε κάποια πράγματα στο γήπεδο από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξε όλη η ομάδα.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Αστέρα για την φιλοξενία. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ταπεινά. Υπάρχουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν συνεχίσουν να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούν να σταδιοδρομήσουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο Ζάχος, για παράδειγμα, είναι ένα παιδί που έδειξε πως έχει ταλέντο και θεωρώ πως μέσα από την προσπάθεια μπορεί να γίνει καλύτερος. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έδειξαν πως μπορούμε να στηριζόμαστε και σ’ αυτά. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα πράγματα».
Για το αν ο Ολυμπιακός θα δώσει κάποιο δυνατό φιλικό παιχνίδι, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: «Έχουμε δώσει πολλά δυνατά φιλικά, γι’ αυτό και ξεκουράσαμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Θέλουμε να βρούμε έναν δυνατό αντίπαλο για την προσεχή Κυριακή. Αυτό που μας απασχολεί είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος. Θα δούμε αν θα παίξουμε στην πρεμιέρα εντός ή εκτός έδρας και αναλόγως θα κλείσουμε κάποιο φιλικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις