Νίκης της Θήβας, 4-2 τον Αστέρα Ιτέας σε φιλικό

Έξι τέρματα επετεύχθησαν στο γήπεδο της Θήβας, με τους γηπεδούχους, εν τέλει να κερδίζουν τον Αστέρα Ιτέας με 4-2 σε φιλικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν φέτος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα είναι αντίπαλοι των ομάδων της Μαγνησίας.

Αν και οι πρωταθλητές Φωκίδας (σ.σ. Αστέρας Ιτέας) ευτύχησαν να ανατρέψουν το σκορ, οι Βοιωτοί (σ.σ. Θήβα) ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βεζυρτζόγλου στο 10′, ενώ στο 20′ και στο 23′ ο Γκέρτζι έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Η ισοφάριση για τη Θήβα ήρθε στο 70′, όταν ο Βεζυρτζόγλου βρήκε δίχτυα για το 2-2. Οι γηπεδούχοι πήραν… φωτιά στη συνέχεια, καθώς ο Ρεσβάνης στο 85′ και ο Γεωργάκης στο 88′ διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.
ΑΟ Θήβα (Παχατουρίδης): Μόνος, Τόπι, Καραλής, Βουρνάζος, Ζυγογιάννης, Κοτώρος, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Σένγκα, Κάρλος, Βεζυρτζόγλου
Επαιξαν και οι: Φαλαγγίτης, Πλατέλλας, Μπρένκα, Τσακιράκης, Ρόππας, Κουρουμάλης, Γιαλός, Τσιώλης , Γεωργάκης , Ρεσβάνης.
Αστέρας Ιτέας (Λίβας): Ζωμένος, Λαζάρου, Τοπούζι Μ., Ζανιάς, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Τοπούζι Α., Γκέρτι, Αλεξίου , Γεωργουσόπουλος , Αντωνίου
Έπαιξαν και οι: Κοντογιώργος, Χαρδαλούπας, Γκούρα, Μάλτζαρης, Βάσος, Δαμιανός, Ετόνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις