Φιλική νίκη για Αχιλλέα Φαρσάλων με Βελούχι

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βελουχιού (σ.σ ομάδα που αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία) αυτή την φορά έδειξε θετικότατα δείγματα γραφής και κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1-2.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 8′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά πάσα του Συράκου ο Λόλας με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μάλιστα στο 20′ ο Αχιλλέας έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα όταν ο Καραγκούνης σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελουχιού.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 40′ και το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αχιλλέας συνέχισε την πίεσή του και στο 55′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του αμυντικού των γηπεδούχων.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βούλγαρης ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1 – 2.
Δέκα λεπτά αργότερα οι Μυρμιδόνες κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Μανιώτης σκόραρε με κεφαλιά όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ
Οι παίκτες του κ. Τριανταφυλλόπουλου έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία ώστε να διευρύνουν και άλλο τον δείκτη του σκορ όταν στο 70′ ο Κόλα έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα όμως να σταματάει και πάλι στο δοκάρι των γηπεδούχων. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Αχιλλέα να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ και να πετυχαίνει έτσι την νίκη.
ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος(46΄ Ρεσίτης), Λαππάς Ν., Παχής, Σιάτρας, Γιαουπλάρι(79΄ Ντουφεκιάς), Ζαραβέλης(57΄ Πεπκολάι), Κατσαδούρος(49΄ Κουτσουπιάς), Λάππας Ι.(77΄ Λέρης), Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος, Κακκάβας(71΄ Χαλλής).
Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας (46′ Χαμός), Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Μάρκου (46′ Τλούπας), Οικονόμου, Μανιώτης, Λόλας, Νεμπεγλέρας, Συράκος, Καραγκούνης (46′ Κόλα), Χατζής (46′ Βούλγαρης). Έπαιξαν και οι: Κομισόπουλος Γιώργος, Κατσανάκης, Καραμπίνας, Κούλπας.

Πηγή-φωτό: ifarsala-evrytaniasport.blogspot

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις