Καρτσαμπάς: «Στόχος η νίκη κάθε Κυριακή»

Στην επισημοποίηση απόκτησης του Χρήστου Καρτσαμπά, προχώρησε η Νίκη Βόλου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός θα ενισχύσει τη βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στην προσπάθειά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή ως παίκτης της Νίκης:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρτσαμπά για την νέα αγωνιστική χρονιά.
 
Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,92) είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1990 και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Σπάρτη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Πανθρακικού, Βατανιακού, Πιερικού, Πανιωνίου και Χανίων. Συνολικά έχει 98 συμμετοχές με 6 γκολ στη Β’ Εθνική, 21 συμμετοχές με 2 τέρματα στη Γ’ και μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ.
 
Με την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Χρήστος Καρτσαμπάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:
 
Πως νιώθεις που θα αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Νίκης Βόλου τη νέα χρονιά;
Νιώθω αρκετά χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Βόλου, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο.
 
Η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο της Νίκης ήταν τη βραδιά της παρουσίασης των εμφανίσεων. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να τους στείλεις;
Απο τις 2-3 μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα βλέπω οτι υπάρχει ενα οικογενειακό κλίμα και θεωρώ οτι θα βγει και στα παιχνίδια αυτό. Όσο για τον κόσμο τον χρειαζόμαστε στο γήπεδο για να μας στηρίξει. Έχουμε πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής με ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν σε παραπάνω κατηγορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και πολλούς νεαρούς με όρεξη και ταλέντο.
 
Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;
Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να ανέβει ψηλά. Είμαστε μια ομάδα που θα έχει στόχο κάθε Κυριακή την νίκη!
 
Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις