Μ. Ζιώγας: Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν φοβάται καμία ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Ζιώγας, με δηλώσεις του στο goalpost.gr σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τονίζοντας τα εξής: «Είτε αρχίζαμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα εντός έδρας, είτε εκτός, όπως θα συμβεί με το Βελούχι στην πρεμιέρα, για μας είναι το ίδιο πράγμα. Θα προετοιμαστούμε, ως ομάδα, για να παίξουμε για ένα αποτέλεσμα. Τη νίκη.

Αυτό που μας απασχολεί είναι το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστούμε. Απ’ ότι πληροφορούμαστε, το Βελούχι έχει δηλώσει ως έδρα το γήπεδο της Μακρακώμης, το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα. Θα δούμε, τις προσεχείς μέρες, αν θα αγωνιστούμε σε γήπεδο που δεν θα διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει από την πλευρά μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όσον αφορά τις γηπεδικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε ορισμένες προπονήσεις σε γήπεδο που διαθέτει συνθετικό τάπητα, για να συνηθίσουμε.
Το Βελούχι το αντιμετωπίσαμε σε φιλικό παιχνίδι τον Αύγουστο στο Βόλο, ωστόσο, θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Βέβαια, όταν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες για να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Δεν κοιτάζω το πρόγραμμα συνολικά, ούτε το γεγονός ότι τα θεωρητικά ντέρμπι θα τα δώσουμε αργότερα. Εκείνο που με απασχολεί είναι αποκλειστικά το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με το Βελούχι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις