Τουρνουά μπάσκετ “3Χ3” στην Παραλία του Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Τουρνουά μπάσκετ «3Χ3» θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου στην Παραλία του Βόλου. Το τουρνουά διοργανώνει η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και την ΕΣΚΑΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωσε που εξέδωσε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ:

«Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πόλη του Βόλου το Σαββατοκύριακο 23 & 24.09 2017. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου και την ΕΣΚΑΘ, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ «3Χ3» στην παραλία του Βόλου μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα γίνει και διαγωνισμός ελεύθερων βολών και τριπόντων.
Πρόκειται για μια επιτυχημένη εκδήλωση σχετικά με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης και πιστεύουμε ότι για ακόμη μια φορά οι νέοι μας θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν, να παίξουν και να αθληθούν. Κύριο μέλημα της Δ/νσης Αθλητισμού είναι οι νέοι της πόλης και όχι μόνο, να είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό και προσπαθούμε να τους προσφέρουμε κάθε δυνατότητα με διάφορα προγράμματα και εκδηλώσεις.
Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες σωματείων, σχολείων και ομάδες ανεξάρτητων παικτών οι οποίες θα απαρτίζονται από τρεις παίκτες & έναν αναπληρωματικό.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά και νέοι γεννηθέντες 1999-2007-09 σε διάφορες κατηγορίες, αποκτώντας μοναδική εμπειρία και πλούσια δώρα
Δελτία συμμετοχής οι αθλητές μπορούν να βρουν στο Μεταξουργείο Καραμπατζακη-Αναπαύσεως Δ/νση Αθλητισμού, (τηλ 2421071770), Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς, Γ.Δήμου-Μεταμορφώσεως (τηλ. 24210 58020), στο Αθλητικό Κέντρο Βάκης Παρασκευόπουλος, Ρ. Φερραίου – Γλάδστωνος(2421041803) και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr
Ημερομηνία λήξης συμμετοχών 8.45 το πρωί του Σαββάτου 23.09.2017».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις