Έδωσε χαρά στους τροφίμους του Γηροκομείου Βόλου ο Ολυμπιακός (48 photos)

Δίπλα στους τροφίμους του Γηροκομείου Βόλου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο Κώστας Μπράτσος από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθώς και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λευτέρης Τασιόπουλος.

Ο Ολυμπιακός με την επίσκεψή του στο Γηροκομείο έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και έδωσε χαρά στους τροφίμους του ιδρύματος.
Την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, η οποία προσέφερε γλυκά και χυμούς στους γέροντες και στις γερόντισσες του Γηροκομείου, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Παύλος Πάνος, ο οποίος ξενάγησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, ενώ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές επιτυχίες και να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας. Ανέφερε πως το ίδρυμα στεγάζει 100 γέροντες και γερόντισσες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να υπάρχει ένα όμορφο περιβάλλον για τα άτομα αυτή της τρίτης ηλικίας.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τρόφιμους του Γηροκομείου, να φωτογραφηθούν μαζί, ενώ υπήρχαν και γέροντες εμφανώς συγκινημένοι από την παρουσία του Ολυμπιακού στο ίδρυμα, καθώς θυμήθηκαν όμορφες στιγμές του παρελθόντος, όταν ήταν νέοι, πήγαιναν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου προσκάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να πηγαίνουν στο γήπεδο και να βλέπουν από κοντά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις