Αρσένος: «Ομάδα με χαρακτήρα νικητή»


Μοιράσου το άρθρο

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Πυράσου έκανε ο προπονητής της Στέλιος Αρσένος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ΕΠΣΘ. Ο κ. Αρσένος ευχήθηκε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, με περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Θεωρεί ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βγάζει χαρακτήρα νικητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Πυράσου και η δήλωση του κ. Αρσένου:

Η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος με αγώνα στη Σκιάθο την Κυριακή κόντρα στην τοπική ομάδα. Για τη νέα σεζόν δηλώσεις στο pyrasos.com έκανε ο προπονητής Στέλιος Αρσένος:

“Θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, χωρίς κρούσματα βίας, με καλύτερη οργάνωση, με περισσότερο θέαμα και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Το πιο σημαντικό όμως, να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Ο Πύρασος είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αλλαγμένος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν καθώς μόλις επτά παίκτες συνεχίζουν. Υπάρχει μεγάλη ανανέωση στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στη διοίκηση που ως γνωστόν είχαμε εκλογές και ένα νέο συμβούλιο ανέλαβε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Θέλουμε να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια που θα έχει φιλικούς δεσμούς, να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και να πραγματοποιήσουμε μια πορεία που θα μας έχει σταθερά όσο το δυνατόν σε ψηλότερη θέση στην κατάταξη. Είναι μια μεταβατική σεζόν και συν τοις άλλοις, μπροστά μας είναι και η αλλαγή της έδρας λόγω εργασιών στο γήπεδό μας. Γνωρίζουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε, έχουμε θέσει τις βάσεις με μια πολύ αξιόλογη προετοιμασία και παρά τις πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, θωρώ ότι θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βγάζει χαρακτήρα νικητή και στον αγωνιστικό χώρο θα έχει τη δική του φιλοσοφία για το παιχνίδι. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, συνεχίζουμε τη δουλειά όπως ξέρουμε και πιστεύω ότι οι κόποι όλων μας, στο τέλος θα δικαιωθούν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις