Χωρίς Φλίγκο ο Γ.Σ. Αλμυρού στο σημερινό φιλικό με τον Ρήγα

Τον Ρήγα Φεραίο υποδέχεται σήμερα Σάββατο 23/9 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού. Ο προπονητής τους Γ.Σ.Α. Λάκης Μπακάλης θα βρεθεί αντίπαλος της ομάδας που υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Ο Αλμυρός θα έχει ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως ο Λάκης Μπακάλης έχει μία εβδομάδα περισσότερη στη διάθεσή του για να δουλέψει με τους παίκτες και η ομάδα να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Οπούντιο Μαρτίνου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Φυσικά , σήμερα είναι λογικό να προβάρει την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, αν και δεν θα έχει στη διάθεσή του ένα βασικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Κώστα Φλίγκο, που πήρε διήμερη άδεια για οικογενειακή του υπόθεση. Οι προερχόμενοι από τραυματισμό Σάββας Φαράντος και Κώστας Κρανάς προπονούνται πλέον κανονικά, αλλά είναι ανέτοιμοι και γι’ αυτό δεν θα χρησιμοποιηθούν.
Για το φιλικό με τον Ρήγα διαθέσιμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος (τερματοφύλακες), Γιάννης Καψιώτης, Αργύρης Κυριάκος, Βαλάντης Κόκκας, Βασίλης Δημουλάς, Στέλιος Τσιάτσιος, Νίκος Μπαρούτας, Δήμος Τσόγκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας (αμυντικοί), Στέλιος Αλεξανδρής, Πέτρος Θωμαΐδης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Ηλίας Κωτσιαρίδης, Κώστας Κιπτίου, Γιώργος Σαββίδης (μέσοι), Παναγιώτης Κοντοβάς, Στέλιος Νάκας (επιθετικοί).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις