Τα “φαβορί” φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο, τονίζουν στο Σαρακηνό

Με δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση κάνει πρεμιέρα ο Σαρακηνός που αγωνίζεται στις 04:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου στο Σέσκλο κόντρα στην τοπική Ακρόπολη. Ο Σαρακηνός θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ και οι έως τώρα εμφανίσεις του συνηγορούν, στην απόδοση αυτού του τίτλου. Ο Γιάννης Φασουράκης έχει ανανεώσει πολύ το ρόστερ της ομάδας του…

Εντάσσοντας ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, με πλούσια αθλητικά προσόντα, αλλά και πολύ ταλέντο, προκειμένου να δομήσει μία ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει. Η άνετη εκτός έδρας επικράτηση με 7-0 επί του Μαγνησιακού, την προηγούμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, δείχνει ότι η ομάδα του Σαρακηνού, εκτός από πολύ καλή είναι και φορμαρισμένη, έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι παράγοντες του Σαρακηνού αποδέχονται τον τίτλο του φαβορί κι ότι η ομάδα τους με βάση την ιστορία της κάθε χρόνο καλείται να πρωταγωνιστήσει. Ωστόσο, κρατούν χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια και ότι όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις