Συλλαλητήριο κατά του ΝΠΣ Βόλος από Ολυμπιακό και Νίκη (ανακοίνωση)

Μετά το ειρηνικό συλλαλητήριο που είχαν κάνει οι Blue Angels έξω από το Δημαρχείο Βόλου, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή και φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι δύο ομάδες αποφάσισαν από κοινού να αντιδράσουν εκ νέου για την συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και καλούν

τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/9 στο Ηρώον, στην Παραλία του Βόλου.
Ολυμπιακός και Νίκη εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση, την οποία συνυπογράφουν και οι οργανωμένοι σύνδεσμοι, στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Νίκης, καθώς και όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων και Οπαδών των δύο ομάδων του Βόλου και οι διοικήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καλούμε σε παμβολιώτικο ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της ομάδας της Πύδνας Πιερίας, που ήρθε στο Βόλο, μετονομαζόμενη σε ΝΠΣ Βόλος και η οποία με την βούλα της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ είναι, πλέον, ομάδα της πόλης του Βόλου. Μια ομάδα που διχάζει και πολώνει το ποδοσφαιρικό κλίμα της πόλης.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους και οπαδούς των δύο ομάδων, χωρίς διακριτικά, όλους τους φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα με τους βουλευτές τους, να δηλώσουν στήριξη και συμμετοχή.
Καλούμε, επίσης, τη Δημοτική ομάδα πλειοψηφίας που έδωσε απλόχερα με αγάπη και ζήλο στην πρώην ομάδα της Πύδνας τα πάντα, όπως γήπεδα, βοηθητικά, λεωφορεία, ξενώνες κ.λ.π., να παραιτηθούν άμεσα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/9 στις 19.00 στο Ηρώον στην Παραλία, απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η πορεία θα γίνει στις κεντρικές λεωφόρους της Δημητριάδος και Ιάσονος».
Την ανακοίνωση υπογράφουν: Οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου των δύο ομάδων, οι διοικήσεις Ερασιτεχνικής Νίκης και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι σύνδεσμοι φιλάθλων Blue Angels, Blue Club, Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Austrian Boys, ΣΦΟΒ και Malavetas.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις