Νικητής ο Γ.Σ. Αλμυρού στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ο νικητής στο φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, το οποίο διεξήχθη στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και έδειξαν πως είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα, παρότι στην πρεμιέρα ο ΓΣΑ θα κάνει το ρεπό του. Από την άλλη πλευρά ο Ρήγας παρουσιάστηκε αρκετά δυνατός, ωστόσο, στις φάσεις των δύο τερμάτων

δεν απέφυγε τα λάθη, γνωρίζοντας την ήττα. Θυμίζουμε, ο Ρήγας την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου αντιμετωπίζει τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό.
Με την ομάδα του Βελεστίνου αγωνίστηκε και ο νεαρός μέσος Παπακώστας στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος ενδέχεται να αποκτηθεί από τον Ρήγα.
Στο 10′ σε εκτέλεση φάουλ του Κιπτίου ο Παπαγιάννης στη δεξιά του γωνία έπεσε σωστά και έδιωξε τη μπάλα, στην πρώτη καλή στιγμή των Αλμυρού στο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν είχε σπουδαίες φάσεις μέχρι το 31′, όταν ο Κοντοβάς με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρήγα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας είχε μια καλή στιγμή στο 49′ όταν ο Γεωργατζής εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Σταυράκη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Νάκας λίγο έλειψε να σκοράρει για τον Αλμυρό, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαγιάννη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.
Για να φτάσουμε στο 68′ όπου ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ. Ο Κοντοβάς με ωραία προσπάθεια ξεπέρασε την αντίσταση του Καρλιάμπα, αλλά και του τερματοφύλακα Παπαγιάννη και σε σενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0 για τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Το 2-0 γράφτηκε στο 89′. Σε αντεπίθεση του Αλμυρού ο Κιπτίου πάσαρε στον Κοντοβά, αυτό γύρισε τη μπάλα στο Νάκα, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Παπαγιάννη, όμως στη συνέχεια με νέο σουτ σκόραρε, για να σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο παιχνίδι.
Διαιτητής: Βαρτσάκης
Βοηθοί: Καρακίτσος, Μπέλου
Γ.Σ. Αλμυρού: Σταυράκης, Αλεξανδρής (90′ Δημουλάς), Στουρνάρας, Κυριάκος (61′ Μπαρούτας), Τσιάτσιος (61′ Κόκκας), Θωμαΐδης (46′ Νάκας), Σαββίδης, Κιπτίου (90′ Τσόγκας), Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς, Βούλγαρης (61′ Καψιώτης).
Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (80′ Ράπτης), Καραλιάμπας, Μπόρας, Σπαθής (72′ Λάμπρου), Αλεξίου, Παπαγεωργίου (55′ Παπακώστας), Χατζησταμάτης (74′ Τζέκα), Τσιώλης, Γεωργατζής (86′ Μπακάλης), Τζοβάρας.

ΦΩΤΟ: mousikovagoni.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις