Καταστρώνει τα πλάνα ο Ζιώγας εν όψει πρεμιέρας

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το παιχνίδι της πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Βελούχι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Καρπενήσι. Οι «ερυθρόλευκοι» συμπληρώνουν σήμερα δύο μήνες προετοιμασίας και στο διάστημα αυτό έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα, η οποία πάντως, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Μιχάλης Ζιώγας βλέπει με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις, με εξαίρεση τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Ο Λαρισαίος τεχνικός δεν έχει ακόμη κατασταλάξει για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα και μέσα στην εβδομάδα, που αρχίζει αύριο, θα δείξει τις προθέσεις του, όσον αφορά το σχήμα που θα παραταχθεί στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου για το παιχνίδι με το Βελούχι.
Στο Καρπενήσι αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού και αρκετοί Βολιώτες φίλαθλοι, καθώς και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι οργανώνουν εκδρομή. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις