Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο τμήμα στίβου της Νίκης


Μοιράσου το άρθρο

Παρουσία της Διοίκησης, των προπονητών, αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου, στον κλειστό χώρο προπόνησης στίβου, ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους αθλητές και στις αθλήτριες. Αναφέρθηκε στη λειτουργία του τμήματος κι όπως δήλωσε «είναι η έβδομη χρονιά λειτουργίας του τμήματος και σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία του ΣΕΓΑΣ, ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» είναι πρώτος σύλλογος στη Μαγνησία και μέσα στην πρώτη 10 άδα στη Θεσσαλία.

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τα παιδιά.

Το τμήμα του στίβου παρ’ όλα τα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει γίνει πρότυπο μέσα στην ερασιτεχνική. Είναι ένα τμήμα που βοηθά όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής με την υποδομή που έχει δημιουργήσει».

Επίσης, αναφέρθηκε στη σπουδαία δουλειά των προπονητών (Παύλος Παρασκευόπουλος, Απόστολος Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου, Ελένη Σκουργιά, Δήμητρα Αηδονίδου) που έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι είναι μια ομάδα παιδαγωγών – προπονητών και σε συνεργασία με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής (Δημήτρης Μπατζανός, Στέλιος Σταματίου, Γιώργος Τάκης) το τμήμα έχει να προσφέρει πολλά.

Όπως είπε «Θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Γίνεται σοβαρή δουλειά στο τμήμα από όλους κι αυτό αποδεικνύεται κι από την συνεχόμενη αύξηση των παιδιών κάθε χρονιά».

Ο έφορος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και οι προπονητές, εύχονται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά!

 agiasmos stivos2

Δελτίο Τύπου τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις