Κόλλησαν στο «μηδέν» Διαγόρας και Θησέας

Παιχνίδι χωρίς τέρματα στο Στεφανοβίκειο για τον Διαγόρα, που υποδέχθηκε τον Θησέα Αγριάς σε ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι μέτρησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την κεφαλιά του Πάσχου στο 75′ σταμάτησε ο Κουρίτας. Επίσης, το κοντινό σουτ του Γάρου βρήκε αρχικά στο δοκάρι, για να μπλοκάρει στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των «πράσινων».

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι που διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Καλαντζή, διότι θεωρούν ότι στη ιδιαίτερα στη φάση του 91′, το αυτογκόλ που σημείωσε κατά λάθος ο Διαγόρας έπρεπε να μετρήσει υπέρ τους και όχι να ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Θησέας είχε την ευκαιρία να σημειώσει κάποιο τέρμα με τους Κοτζαθανάση, Τσεκούρα, Βλάχο και Μυρμήγκη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαιτητής: Καλαντζής
Βοηθοί: Π. Σακκάς, Α. Αναστασίου

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καραμανλής, Πάσχος, Γουτούλης (60′ Μαυρίδης), Γάρος (80′ Ακριβούσης).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουρίταςς, Ρουκάς (62′ Θ. Ζάγκας), Αναστασίου, Ιωάννου, Τανάγιας, Καραλόπουλος, Τσεκούρας, Σφάκας (72′ Μυρμήγκης), Αντζούρης (60′ Γκουγκούδη), Κοτζαθανάσης, Ίσα (60′ Βλάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις