Ισόπαλος 1-1 ο Πηλέας με τον Αίαντα στη Σούρπη

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Αίαντας Σούρπης και ο Πηλέας, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την πρώτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με μακρινό σουτ του Κατσιαβριά στο 37′. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, όμως, δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. Ο Δημόπουλος έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Σιαμέτη, όμως, ο Θάνος κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ να «γράψει» το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σκόρερ: 37′ Κατσιαβριάς – 86′ Θάνος
Διαιτητής: Γ. Τασιόπουλος
Βοηθοί: Κόκκαλης, Κ.Τασιόπουλος

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Καλοδήμος, Κραβαρίτης (67′ Χουλιαράς), Πλαβός, Μαλλιαρός (67′ Παπανικολόπουλος), Μπιρτσάι, Χριστέλος, Σιαμέτης, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Χειλάς.
ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Σούσι, Βαρσαμάς (37′ λ.τρ. Τσελεπίδης), Φώτου, Αλβανόπουλος (81′ Αναστασόπουλος), Παπαπορφυρίου, Σιαμέτης, Βαΐτσης, Δημόπουλος, Θάνος, Δεδούσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις