Εντυπωσίασαν στο πρώτο φιλικό οι γυναίκες του Μαγνησιακού

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας είχε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού, αγωνιζόμενη στην Κατερίνη απέναντι στην ομάδα “Νεφέλες”, με την οποία ήρθε ισόπαλη 3-3. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή αναμέτρηση, τόσο με το θέαμα και το πάθος που προσέφερε, όσο και με τη διακύμανση του σκορ, όπου είχαμε τη βολιώτικη ομάδα να προηγείται, στη συνέχεια να μένει πίσω στο σκορ με 3-1 και τελικά να ισοφαρίζει σε 3-3.

Η εικόνα για τις γυναίκες του Μαγνησιακού ήταν εντυπωσιακή, καθώς έχοντας στον πάγκο για πρώτη φορά σε αγώνα το νέο προπονητή, Δημήτρη Δεβρίκη, οι βολιώτισες σε κανένα σημείο δεν παράτησαν το παιχνίδι κι αν και είχαν πολλές απουσίες, δεν καταβλήθηκαν από την κούραση, συνέχισαν να προσπαθούν και κατάφεραν τελικά να πάρουν την ισοπαλία. Άλλωστε, αυτό που μετρά στις φιλικές αναμετρήσεις δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα και ο “χαρακτήρας” που βγάζουν οι ομάδες εντός του αγωνιστικού χώρου και για τους παράγοντες του Μαγνησιακού, το πάθος και η επιμονή που έδειξαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας, ήταν το πλέον σημαντικό στοιχείο, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
Πρόσωπο του αγώνα η νεαρή Δάφνη Ογκίτσι, που πέτυχε και τα τρία τέρματα για την ομάδα του Μαγνησιακού. Στο 11′ (0-1) και στο 80′ (3-3) με εύστοχα χτυπήματα πέναλτι και με το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του 69′ (3-2) με εξαιρετική προσποίηση έξω από την περιοχή κι αριστερό άπιαστο σουτ στη γωνία της αντίπαλης εστίας.
Ολοκληρώνοντας να επισημάνουμε ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στις επίσημες υποχρεώσεις τους, καθώς θα αγωνίζονται στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ζαμπάκα, Κανάκη, Αδαμάκη, Χατζηκυριάκου, Παπασακελλαρίου, Κουσκούνη, Χρυσικοπούλου, Δερβενιώτη, Λουκοπούλου (65′ Ξάνθη), Ογκίτσι, Γκέκα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις