Νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα 2-1 τον Αίαντα

Αν και ο Αίας προηγήθηκε από το 3ο κιόλας λεπτό ο Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το σε βάρος του αποτέλεσμα πετυχαίνοντας δύο γκολ και πήρε το τρίποντο με το οποίο έφτασε τον αντίπαλο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Τσιάρας με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1, διαμορφώνοντας και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη στο 75ο λεπτό ο Μυλωνάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Λουφόπουλος με εναέριο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 85΄ο Νούσιας εκτέλεσε…

…πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Παπανικολόπουλου όμως ο Λαγός έπιασε την μπάλα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σεσκλιώτης. Η ”χρυσή” αλλαγή του Θ. Ανδρουτσόπουλου με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα μετά από μπαλιά του Ρέβη.
ΑΣΤΕΡΑΣ(Ανδρουτσόπουλος): Βουραζέρης, Μπατσικώστας(52΄Σεσκλιώτης), Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Τζούμας(65΄Καραμανιώλας), Βαγιενόπουλος, Μπούρντα, Ρέβης, Νούσιας, Περιβολιώτης, Γάρρος(46΄Τριχόπουλος)
ΑΙΑΣ(Κατσιαμπέκης): Λαγός, Παπανικολόπουλος, Γαλιούρας, Κοντοβάς, Βέργος, Κοντογιωργάκης, Λανάι(75΄Σπανός), Κωστούλας, Μπιρτσάι, Τσιάρας, Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις