Μπούις: «Πίστη για το πρωτάθλημα»

Στο ραδιόφωνο του «ΒΟΛΟΣ 98.6 FM» και στην εκπομπή CLASSICO φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Φάντζιο Μπούις. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας με τον Ρήγα Φεραίο ενώ σχολίασε και το πρόγραμμα των κυανολεύκων, τονίζοντας την κρισιμότητα των έξι πρώτων αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάντζιο Μπούις στους Ευθύμη Χούτα, Γιώργο Αποστολακόπουλο, Δημήτρη Πέγιο και Σάκη Νταφέκα:

Για τον βαθμό της ετοιμότητας των κυανολεύκων:

«Έχουμε ολοκληρώσει εφτά εβδομάδες προετοιμασίας. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής, γιατί σ’ όλη την προετοιμασία περιμένεις την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη».

Για το ματς της πρεμιέρας με τον Ρήγα Φεραίο:

«Όλα τα παιχνίδι του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολα. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι και δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και με κάθε τρόπο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πέρα από τον μεταξύ μας φιλικό αγώνα έχουμε συγκεντρώσει επιπλέον πληροφορίες για τον αντίπαλο, τις οποίες θα μεταφέρουμε στους παίκτες μας».

Για την αγωνιστική κατάσταση των τριών ξένων και των Καρτσαμπά, Μωϋσίδη:

«Οι τρεις ξένοι είναι πολύ κοντά πλέον σε φυσική κατάσταση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που πήραν μέρος στην προετοιμασία. Ο Καρτσαμπάς είναι λίγο πιο πίσω σ’ αυτόν τον τομέα, γιατί τώρα εντάχθηκε στην ομάδα. Σε γενικές γραμμές είναι σε μία κατάσταση που είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Μωϋσίδης αναμένεται να μπει σήμερα (25/09) στην προπόνηση κανονικά και πιστεύουμε πως μέχρι την Κυριακή όλοι θα είναι μία χαρά. Αυτοί που έχουν πιο πολύ διάθεση και δουλεύουν στις προπονήσεις, αυτοί θα αγωνιστούν. Κανείς δεν έχει τη φανέλα σπίτι του».

Για το πρόγραμμα που ανέδειξε η κλήρωση του πρωταθλήματος:

«Νομίζω ότι η κλήρωση δεν είναι άσχημη, όμως έχουμε έναν πολύ σημαντικό μήνα, που είναι ο Οκτώβριος. Έχουμε να παίξουμε έξι παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι».

Για το ότι η Νίκη στον πρώτο γύρο έχει όλα τα θεωρητικά ντέρμπι, εντός έδρας:

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε ότι πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό στα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα στους εντός έδρας αγώνας η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει, αλλά δεν θέλω να είμαστε μία ομάδα μόνο έδρας. Πρέπει να δείχνουμε κι εκτός έδρας ποιοι είμαστε και να μην φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η Νίκη και θα πάμε σαν Νίκη παντού».

Για το αν έχουν το προβάδισμα στην υπόθεση τίτλου οι ομάδες της Μαγνησίας:

«Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι. Μ’ αυτή την ψυχολογία θα πάμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και θα φανεί στο γήπεδο ποιος είναι ο πιο δυνατός. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά αλλά και τύχη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Έχουμε εικόνα από τις αντίπαλες ομάδες, όμως πάνω απ’ όλα κοιτάμε τη δική μας και πώς θα γίνουμε πιο δυνατοί».

Για το αν η ομάδα έχει αποκτήσει την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να εφαρμόσει το τεχνικό δίδυμο:

«Σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε καταφέρει. Προσπαθούμε να παίξουμε οργανωμένα, μεταφέροντας σωστά την μπάλα από πίσω προς την επίθεση. Σίγουρα υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς όμως είμαι ένας άνθρωπος που έχω απαιτήσεις από τους παίκτες μου και δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος. Πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορείς να βελτιώσεις».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις