To Σάββατο (30/09, 16:00) ο Βόλος ΝΠΣ με τον Αστέρα Ιτέας

To Σαββατο (30/09, 16:00) και όχι την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας του ΝΠΣ Βόλος με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η νεοσύστατη ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ενώ η αλλαγή δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Volos NFC.

Όπως ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο αγώνας Volos NFC – Αστέρας Ιτέας για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/9 στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξέδρες του γηπέδου μπορούν να εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι κάρτας μέλους του Volos NFC, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι δωρεάν.

Οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη)

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις