Επιμορφωτικά σεμινάρια στο Μαγνησιακό (Video)

Η εκπαίδευση που παρέχεται στις ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Βόλου Μαγνησιακός είναι ολοκληρωμένη και δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική ή στην τακτική εντός του αγωνιστικού χώρου.
Από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας γίνεται μία προσπάθεια ενημέρωσης κι επιμόρφωσης τόσο των νεαρών αθλητών κι αθλητριών, όσο και των γονέων τους, γύρω από θέματα που αφορούν την υγεία και την ψυχολογία των αθλητών…

Σ’ αυτό το πλαίσιο ξεκίνησαν τα πρώτα επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και θα απευθύνονται τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.
Η αρχή έγινε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με πρώτο εισηγητή τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λευτέρη Φούτρη, όποιος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τη χρήση βίντεο μίλησε στους γονείς, αρχικά για θέματα διατροφής και μετά την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης ενότητας, που ήταν σε γλώσσα απλή για να είναι κατανοητή και από τα παιδιά, ακολούθησαν θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος που αφορούσαν κυρίως στην τακτική και την αγωνιστική παρουσία των τερματοφυλάκων.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο προπονητής τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη εξηγεί σχετικά με αυτά τα σεμινάρια, ενώ υπάρχουν και σύντομα αποσπάσματα της ομιλίας του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις