Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα η Θήβα!

Την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήβα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος  μέσος κατά την περσινή χρονιά, η πρώτη που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, φόρεσε τη φανέλα του Κισσαμικού. Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 30χρονο Βραζιλιάνο μέσο Τιάγκο Σίλβα (Thiago Laranjeira Silva).

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε στον ΑΟ ΘΗΒΑ πριν από λίγο στα γραφεία της ομάδας παρουσία του εκπροσώπου του κυρίου Χαραλαμπίδη και του Προέδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη.

Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή αφού ο ποδοσφαριστής έχει πλούσιες περγαμηνές και αναμένεται να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή όπου αγωνίζεται.
Πέρσυ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας φορώντας την φανέλα του Κισσαμικού στην Football League και έκανε μια εξαιρετική χρονιά.

Στην χώρα του έχει αγωνιστεί στις Nautico, Sete-Pe, CA Porto, Alagoano, Santa Cruz, Guarani, Tombense, Ypiranga, Pesquira-PE, Goianesia Esporte Clube, Juazeirense, Central, America-PE.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος που γύρισε στην Ελλάδα και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον έφεραν στον ΑΟ ΘΗΒΑ και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο ίδιος καλεί τον κόσμο του ΑΟ ΘΗΒΑ να έρθει στο γήπεδο ώστε να δώσει φτερά στα πόδια του ίδιου και των συμπαικτών του, τους όποιους θέλει σύντομα να γνωρίσει.

Αυτή η μεταγραφή είναι το κερασάκι στην τούρτα των φετινών μεταγραφών και το Δ.Σ. ακόμα μία φορά έκανε το καθήκον του απέναντι στην ιστορία της ομάδας και προς τους φίλαθλους του ΑΟ ΘΗΒΑ οι οποίοι πρέπει να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια διότι το φετινό εγχείρημα πέρασε από αρκετά κύματα.

Εμείς καλωσορίζουμε τον Τιάγκο στην ομάδα του ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις