Σχολή διαιτησίας από την ΕΠΣΘ


Μοιράσου το άρθρο

Σε λειτουργία Σχολής Διαιτησίας προχωρά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της διαιτησίας. Παράλληλα δημιουργείται και Ακαδημία νέων δοκίμων διαιτητών, που αφορά παιδιά ηλικίας 14 έως 16 ετών, τα οποία θα αγωνίζονται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έχει ως εξής:

“Η ΕΠΣ Θεσσαλίας και η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει την λειτουργία Νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Οι αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων διαιτητών θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Ένωσης (Ροζού 17 με Ερμού, τηλ. 24210 27147) από τις 2/10/2017 μέχρι και τις 25/10/2017.
Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 35 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Τίτλους Σπουδών
Αντίγραφο ποινικού μητρώου
Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
Πιστοποιητικό γεννήσεως
Ιατρικές Γνωματεύσεις (Καρδιολόγος & Οφθαλμίατρος)
Σχετική αίτηση
Παράβολο
Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου.
Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και Ακαδημία νέων δόκιμων διαιτητών ηλικίας 14 έως 16 ετών. Οι δόκιμοι αυτοί διαιτητές σε περίπτωση επιτυχίας τους στις εξετάσεις, θα αγωνίζονται αποκλειστικά στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας τους, οι δόκιμοι νέοι διαιτητές, θα πρέπει να παρακολουθήσουν επιτυχώς νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας, για να μπορούν να αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η τοποθεσία διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι η αίθουσα επιμορφωτικών συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Ροζού 17 με Ερμού)
Υπεύθυνος της Σχολής Διαιτησίας είναι ο Αντιπρόεδρος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ και Εκπαιδευτής κ. Κουζάκης Γιάννης (τηλ. 6974994608).”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις