ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Ιτέας ανοίγουν την αυλαία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ανοίγει σήμερα η αυλαία στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Ν.Π.Σ. Βόλος θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Ιτέας στις 4 μ.μ. στο στάδιο της Νεάπολης. Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ως γνωστόν, η ομάδα δεν εκδίδει εισιτήρια για τα παιχνίδια έδρας, καθώς μόνο οι κάτοχοι κάρτα μέλους θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο και να παρακολουθούν τα παιχνίδια. Αυτοί θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το πάρκινγκ του σταδίου. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1. Τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι του ΝΠΣ Βόλος μοίρασαν προσκλήσεις σε σχολεία, προκειμένου να βρεθούν σήμερα στο γήπεδο μαθητές για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, με τον Χουάν Φεράντο να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Οι 19 παίκτες είναι οι Φαρμάκης, Πατσιογιώργος, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Τσελίδης, Ντεντάκης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Καλαμίδας, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Μελισσόπουλος, Ηλιόπουλος, Μηλιώτης, Μάντζης, Κυπαρίσσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις