Γεμίζει το οπλοστάσιο του Χιμένεθ

Λύνονται τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το rotation που ήταν από αδύνατο ως άκρως παρακινδυνευμένο μέχρι τώρα θα γίνει πιο απλή υπόθεση για την ΑΕΚ σε λίγες μέρες, αφού μετά την επιστροφή των παικτών από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες θα επιστρέψουν πολλοί παίκτες στη διάθεση της ομάδας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ ποδοσφαιριστές θα υπολογίζονται προσεχώς, με τους δύο να τίθενται στη διάθεση του Ανδαλουσιανού προπονητή από τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ξεκινώντας από τις άμεσες επιστροφές, οι Έλντερ Λόπες και Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι πλέον απολύτως υγιείς και είναι στα πλάνα για την αναμέτρηση της Κυριακής για την έκτη αγωνιστική διεκδικώντας μάλιστα θέση στο βασικό σχήμα. Μάλιστα είναι πιθανό στη 18άδα να βρίσκεται και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που πλέον προπονείται κανονικά μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί την άνοιξη και αν δεν τον δούμε στην Τρίπολη, θα παίξει σίγουρα στο φιλικό της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή. Εκεί θα εμφανιστούν και οι Γιώργος Γιακουμάκης, Βασίλης Μπάρκας, που έχουν ουσιαστικά ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ που πλησιάζει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί περιμένοντας ουσιαστικά το «ΟΚ» των γιατρών που τον χειρούργησαν στο χέρι.
Φυσικά αμέσως μετά τη διακοπή, στον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια, θα επανέλθει ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ο Ούρος Τσόσιτς θα χάσει αυτό το ματς λόγω τιμωρίας και εκκρεμεί η μαγνητική για να φανεί η σοβαρότητα της θλάσης που υπέστη για να διαπιστωθεί πότε θα επανέλθει πλήρως.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις