Αναχωρεί για Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Β.

Για το Καρπενήσι αναχωρεί σήμερα (30/9) στις 12.30 μ.μ. αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με το Βελούχι για την 1η αγωνιστική το πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Avaris», ενώ στις 6 το απόγευμα θα προπονηθεί στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου, στο οποίο θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά, πως θα πρέπει στην αναμέτρηση με το Βελούχι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Οι πρεμιέρες κρύβουν «παγίδες» και εκπλήξεις, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα, που ναι μεν είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, χρειάζεται, ωστόσο, προσοχή.
Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν τις τελευταίες μέρες, βάσει του πλάνου και της τακτικής που θα εφαρμόσουν στο αυριανό παιχνίδι και εκείνο που τους προβληματίζει είναι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου του Καρπενησίου. Κι αυτό, καθώς διαθέτει συνθετικό τάπητα και οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι εξοικειωμένοι σε ανάλογες γηπεδικές συνθήκες.
Χθες Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο ΕΑΚ Βόλου χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, τη στιγμή που ο Μιχάλης Ζιώγας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του στρατευμένου Γρηγόρη Ευθυμιάδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις