“Μαγνήτης” ο Μανωλάς, στον αγιασμό της σχολής ποδοσφαίρου “Αγία Άννα” (video & photos)

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε η σχολή ποδοσφαίρου «Αγία Άννα», με τους δεκάδες μικρούς αθλητές να δέχονται την ευλογία του ιερέα αλλά και τις ευχές ενός «ογκόλιθου» των ελληνικών γηπέδων. Ο Στέλιος Μανωλάς όχι μόνο δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του φίλου του, Κώστα Γρηγοριάδη, να δώσει το παρών στην επίσημη «πρώτη» της Ακαδημίας, αλλά με χαρά, ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της σχολής και συμβούλεψε τους προπονητές να εφαρμόζουν μεθόδους που θα κάνουν τα παιδιά να χαίρονται το ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα, την οποία του απένειμε ο σε προσωρινή αργία Δήμαρχος Βόλου, κ. Μπέος. Ο Στέλιος Μανωλάς αποτέλεσε το πρόσωπο της εκδήλωσης, υπόγραψε δεκάδες αυτόγραφα ενώ μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν μαζί του. Ο πρώην διεθνής αμυντικός και νυν προπονητής στη σύντομη ομιλία του τόνισε πως έχει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την προπονητική του θητεία στη Νίκη Βόλου και είναι κρίμα που η πόλη δεν έχει ομάδα στην Α’ Εθνική.

Ο Κώστας Γρηγοριάδης ο οποίος προσκάλεσε τον Κώστα Μανωλά στον αγιασμό της Ακαδημίας, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί καθώς την προηγούμενη μέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και διανυκτέρευσε. Αν και η συνάντηση των δύο φίλων έγινε σε διαφορετικό χώρο απ’ ότι σχεδίαζαν, οι δύο άντρες είχαν μία εγκάρδια συζήτηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές μέλλον.

Στον αγιασμό εκτός του Αχιλλέα Μπέου, το παρών έδωσαν και οι κ.κ. Λασκαράκης, Καλόγηρος, Βλιώρας, Πράττος και Στεφόπουλος.

To φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις